Četvrtak, 09 Lipanj 2022 13:31

Željka Jarec Bukal ponovo je izbrana za predsjednicu Zajednice sportskih udruga grada Svetog Ivana Zeline

Na Izbornoj skupštini Zajednice sportskih udruga grada Svetog Ivana Zeline na mandat od četiri godine izabrani su članovi upravnih tijela.

Jednoglasnom odlukom predstavnika klubova članova, dosadašnjoj predsjednici Željki Jarec Bukal ponovo je iskazano povjerenje da bude na čelu Zajednice.

Za dopredsjednika Zajednice izbaran je Igor Buzjak dok su za članove Izvršnog odobra uz predsjednicu i dopredsjednika izabrani Branka Hođa, Martina Dužaić, Mijo Stipić, Tanja Madžarac i Katarina Kožar koji su za tajnicu Zajednice izabrali Mariju Kralj. Novi Nadzorni odbor čine Marko Penava, Sanja Leskovčak i Adriana Šoić.

Skupštni je prisustvovao i gradonačelnik Hrvoje Košćec koji je čestito izabranom vodstvu Zajednice te svima skupa zaželio uspjeh u daljnjem radu.

Predsjednica Željka Jarec Bukal zahvalila je svima na ukazanom povjerenju, kao i na dosadšnjoj suradnji. Istaknula je da Zajednicu ne čine samo vodsvo Zajednice već sve članice sa svojim članovima, te ih sve pozvala na uključivanje u rad i aktivnosti Zajednice za boljitak sporta u našem gradu. Predsjednica je u svom govoru zahvalila i gradonačelniku Hrvoju Košćecu koji pruža podršku svim sportašima i sportskim udrugama.


Na skupštini je i prošireno članstvo na još jednu sportsku udrugu. Pokado klub Blaževdol od sada je novi član Zajednice sportskih udruga grada Svetog Ivana Zeline.

Pročitano 1031 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija