Petak, 22 Svibanj 2020 11:17

Održana edukacija „Korištenje društvenih mreža i online platformi za pronalaženje posla i promociju poslovnih ideja“

Održana je edukacija za osobe s invaliditetom pod nazivom „Korištenje društvenih mreža i online platformi za pronalaženje posla i promociju poslovnih ideja“.

Sedam osoba s invaliditetom sudjelovalo je od ponedjeljka 11. do subote 16. svibnja 2020. godine u Udruzi „Srce“ u Svetom Ivanu Zelini na radionici „Korištenje društvenih mreža i online platformi za pronalaženje posla i promociju poslovnih ideja“ koja je održana u okviru projekta Udruge „Srce“ - „Aktiviraj se, razvijaj se“, sufinanciranog sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.


Riječ je o trećem ciklusu radionica, od ukupno osam, u okviru projekta čiji je cilj osnaživanje osoba iz marginaliziranih skupina za tržište rada. Radionice je vodio Darko Kobetić, prof. reh., ravnatelj Centra znanja PROFECTUS, a sudionici su dobili priliku usvojiti nova znanja i vještine, upoznati se s online platformama i portalima za pretraživanje poslova te društvenim mrežama. Uz to, stečena znanja primijenili su nekoliko timskih i samostalnih zadataka. Za sve sudionike osiguran je prijevoz na edukaciju, ručak i osvježenje.


Ovo je peti projekt Udruge Srce sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, kojim se kroz projektne aktivnosti želi doprinijeti jačanju kompetencija, samopouzdanja i samopoštovanja osoba s invaliditetom, kao i osvijestiti potencijalne poslodavce o njihovim kvalitetama i sposobnostima. Polaznici će kroz projektne aktivnosti osnažiti i razviti meke vještine, bit će pravovremeno obaviješteni o otvorenim radnim mjestima te osnaženi za konkuriranje za željeno zaposlenje.

Pročitano 1000 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija