Petak, 24 Svibanj 2019 13:39

Održani Dani otvorenih vrata Udruge Srce

Udruga Srce i ove je godine tradicionalno sudjelovala u Danima otvorenih vrata udruga.

Otvorila je svoja vrata svim zainteresiranim građanima i građankama kako bi im pobliže predstavila svoj rad i dosadašnje rezultate u zajednici.

Bili su organizirani raznovrsni i zanimljivi sadržaji na kojima su posjetitelji aktivno sudjelovali kroz radionice, izlaganja, promocije radova i razgledavanje prostora, a nakon formalnog dijela programa uslijedila je zakuska i druženje.

Prvog dana održavanja okupio se veliki broj znatiželjnih posjetitelja. Između ostalih, Udrugu Srce posjetili su članovi Udruge umirovljenika Bedenica, Udruge umirovljenika Sveti Ivan Zelina, Gljivarske udruge Amanita i Doma za odrasle osobe Skupnjak.

Posjetiteljima je bila predstavljena nova kuharica „Zdravo kuhati, možeš i ti“ koju su članovi Udruge Srce marljivo pripremali uz podršku voditeljice Poludnevnog boravka i Kluba Srce te stručnih suradnika.

Nakon predstavljanja kuharice, uslijedilo je izlaganje članova Gljivarske udruge Amanita o vrstama gljiva na našim prostorima. Također su pripremili gljivarski kotlić kojim su se posjetitelji počastili. Za sam kraj druženja, zapjevao je pjevački zbor Udruge umirovljenika Sveti Ivan Zelina, a kasnije se i zaplesalo.

Drugi dan obilježio je posjet učenika OŠ Ksavera Šandora Đalskog iz Donje Zeline, PŠ Nespeš i PŠ Gornje Psarjevo u pratnji svojih učiteljica i ravnateljice.

 

Udruga Srce srdačno se zahvaljuje svim posjetiteljima, dugogodišnjim suradnicima i prijateljima koji su upotpunili Dane otvorenih vrata Udruge Srce svojim dolaskom i sudjelovanjem na aktivnostima te se raduje budućim susretima i druženjima.

Pročitano 1052 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija