Ponedjeljak, 03 Srpanj 2023 08:03

Otvoren Zelinski multifunkcionalni centar za prevenciju s knjižnicom

Završen je projekt izgradnje i opremanja zelinskog multifunkcionalnog centra!

Logo za zmc 1

U petak 30. lipnja 2023. održana je završna konferencija projekta „Izgradnja i opremanje Zelinskog multifunkcionalnog centra za prevenciju s knjižnicom“. Tom prilikom, u prisustvu brojnih uzvanika, otvoren je Zelinski multifunkcionalni centar za prevenciju s knjižnicom Gradskog društva Crvenog križa Sveti Ivan Zelina.

 

Još jedan veliki EU projekt priveden je kraju. Simboličnim rezanjem vrpce te blagoslovom, svečano je otvoren novoizgrađeni zelinski multifunkcionalni centar za prevenciju s knjižnicom. Nakon svečanosti otvaranja, održana je završna konferencija projekta.

 

Centar je izgrađen sa svrhom pružanja socijalnih usluga na području Grada Svetog Ivana Zeline i Općine Bedenica, a što će doprinijeti smanjenju broja osoba u riziku od socijalne isključenosti i smanjenju broja osoba smještenih u institucije.

 

Socijalne usluge koje će se provoditi u Zelinskom multifunkcionalnom centru za prevenciju s knjižnicom su poludnevni boravak za osobe starije životne dobi, savjetovanje i pomaganje i to u obliku savjetovališta za prevenciju ovisnosti kod djece i mladih, psihosocijalna podrška te pomoći u kući.

 

Ovo će ujedno biti i novi dom Gradskog društva Crvenog križa.

 

logo zmc2

 

Pročitano 643 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija