Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Utorak, 01 Veljača 2011 09:16

E-bilten

Zagrebačka županija je pokrenula niz aktivnosti u afirmiranju i upoznavanju općina i gradova, kao i šire javnosti s procesom europskih integracija u Republici Hrvatskoj. Posebna pažnja posvećena je informiranju o mogućnostima i izazovima koji predstoje Republici Hrvatskoj u procesu priprema i ulaska u Europsku uniju, kao i mogućnostima korištenja sredstava fondova Europske unije koji su otvoreni i namijenjeni Republici Hrvatskoj. Velika pažnja posvećena je i razvijanju bilateralne suradnje s regijama u užem i širem okruženju.

Pokretanjem e-biltena želimo još više potaknuti javnost na raspravu i rješavanje pitanja vezanim za proces prilagodbe i ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, kao i svim aktualnim temama koje prate proces europskih integracija, nužnost stručnih edukacija za pripremu i uspješno provođenje projekata, danas iz Pretpristupnih fondova EU, a sutra, kada Republika Hrvatska postane punopravna članica EU, iz Strukturnih fondova EU.

Grad Sv. Ivan Zelina trenutno sudjeluje u projektu IPA SLO-HR 2007.-2013. na izgradnji turističke infrastrukture na području SZ Hrvatske kroz projekt Marijanski hodočasnički putevi.

Sve informacije potražite na http://bilten-eu.zagrebacka-zupanija.hr

Pročitano 2471 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija