Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Ponedjeljak, 22 Studeni 2010 14:44

85. godina DVD-a Paukovec

Svečanom sjednicom u subotu navečer DVD Paukovec u svom je domu obilježio 85. godina osnutka i djelovanja društva. Na svečanosti su bili gradonačelnik Vlado Žigrović, predsjednik zelinske vatrogasne zajednice Željko Lisičak, članovi bratskog društva DVD-a MOlvice kraj Samobora, te mnogobrojni rpedstavnici društava s područja grada, županije i šire.

Primajući priznanje za sve što je učinio za društvo gradonačelnik je čestitao paukovečkim vatrogascima obljetnicu, dodajući da su oni primjer kako se vatrogasci trebaju organizirati i raditi.

Referat o povijesti društva podnio je zapovjednik Darijo Prelec, a voditelj i trener natjecateljske ekipe Stjepan Berulec govoreći o natjecateljskom dijelu društva uz ostalo je rekao kako je natjecateljska ekipa DVD-a Paukovec i nadalje najbolja u državi, da ove godine imaju zabilježen najbolji rezultat u državi, koji je ujedno i trenutačno jedan od najboljih u Europi. Na posljetku su zaslužnima za rad i razvoj društva predana priznanja, a mnoge poklone primio je i DVD Paukovec od svojih gostiju, te posebno drago priznanjee Vatrogasne zajednice Grada Svetog Ivana Zeline koje je predsjedniku društva Miroslavu Pasinku predao predsjednik zelinske vatrogasne zajednice Željko Lisičak.

www.radio-zelina.hr

Pročitano 3481 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija