Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Ponedjeljak, 02 Travanj 2012 13:55

Sajam poslova 2012.

Mjesec ožujak se već petu godinu zaredom u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje obilježava kao mjesec Sajmova poslova. Tako je i tijekom ožujka 2012. godine bilo organizirano 22 Sajma posla u 22 grada.

Kroz Sajmove poslova Hrvatski zavod za zapošljavanje ostvaruje direktni kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika, potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada. U okviru Sajmova poslova organizirali su se okrugli stolovi, radionice, forumi, tribine i prezentacije na kojima će sudjelovati predstavnici Zavoda, poslodavci i posjetitelji. Stoga je namijenjen poslodavcima, nezaposlenim osobama, studentima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola i svim ostalim tražiteljima zaposlenja.

Sajmovi poslova organiziraju se uz podršku partnera na lokalnoj razini: lokalna samouprava, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, razvojne agencije, centri za poduzetništvo, škole, veleučilišta, škole za obrazovanje odraslih i drugi.

Na Sajamu poslova koji je održan u Zagrebu 27. ožujka 2012. godine prisutni su bili i nezaposleni s područja Grada Sv. Ivana Zeline i Bedenice koji su organizirano posjetili Sajam i upoznali se sa ponudom poslova na tržištu.

Pročitano 2111 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija