Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Utorak, 13 Ožujak 2012 09:22

Udruga SRCE: Javni poziv za volontiranje

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za jednokratno volontiranje na Humanitarnom koncertu Udruge Srce 3. svibnja 2012. godine u Sportskoj dvorani u Sv. Ivanu Zelini. Obzirom na nastupe poznatih estradnih zvijezda ( Jelena Rozga, Maja Šuput, Bojan Jambrošić i dr.),  potrebno nam je mnogo volontera  koji  bi nam pomogli u realizaciji i izvedbi te svojim radom doprinijeli uspješnosti  ove akcije.

Molimo da nam se prijave i već naši postojeći volonteri i stručni suradnici kako bismo imali kompletan uvid u situaciju.Obzirom da se uglavnom za volontiranje prijavljuju djevojke  ovim putem molimo dečke da učine isto jer će nam trebati njihova pomoć zbog tehničke i fizičke podrške.

Molimo Vas da svoje prijave:

1.Ime i prezime
2. Adresa
3. Datum i godina rođenja
4. Broj telefona i mail adresa

Pošaljete na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj telefona 097/793-1446, najkasnije do 21. ožujka 2012. godine. (Također možete poslati sve upite vezane uz koncert i udrugu na ovu mail adresu).Napomena:  Zbog zakonskih i regularnih propisa molimo da se na prijavu jave osobe starije od 16 godina.

Veselimo se zajedničkom susretu i druženju, a za daljnje informacije  bit će te obaviješteni nakon isteka roka za prijavu.

 

Za Udrugu Srce,

Koordinatori organizacije koncerta; Đurđa Penava i Jelena Kovačević
Pročitano 2396 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija