Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Srijeda, 18 Svi 2011 10:33

"Zlatni indeks"

Misija studentske inicijative Zlatni indeks je nagraditi tvrtke i institucije za njihov rad i volju za sudjelovanjem i poboljšanjem studentskog života te poticati sve ostale da se priključe s ciljem razvoja što uspješnije komunikacije između gospodarstva i sveučilišta.

Zlatni indeks 2010. dodijelio je ukupno 13 nagrada u pet kategorija te posebnu nagradu žirija za dodatni trud i zalaganje za studentski život i Grand Prix, koji se dodjeljuje automatski onim tvrtkama koje su prikupile najveći broj nagrada.

U studentske su projekte najviše ulagale tvrtke Holcim Hrvatska, Hrvatska poštanska banka, te Coca Cola HBC Hrvatska. Najveći broj stipendija podijelile su tvrtke Renoprom i INA, dok su u kategoriji Prakse dobitnici Ernst Young, Hrvatska poštanska banka i Ericsson Nikola Tesla. U sudjelovanju na studentskim projektima u organizaciji studenata i studentskih udruga ističu se Euro-UNIT i Coca Cola HBC Hrvatska. Dodijeljene su i posebne nagrade za najbolji imidž prema percepciji studenata, temeljene na velikom istraživanju tvrtke Hendal Market Research koje je obuhvatilo pet fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a koje je pokazalo da najbolji imidž imaju Henkel Croatia, INA i Ericsson Nikola Tesla.

Veliki broj studenata iz Sv. Ivana Zeline studira na Zagrebačkom sveučilištu pa je i Grad Sv. Ivan Zelina podržao navedeni projekt. Zamjenik gradonačelnika Filip Ćurko, dipl.oec. je u ime Grada Sv. Ivana Zeline dodijelio nagradu Coca Cola HBC Hrvatska za sudjelovanje na studentskim projektima.

Posebne nagrade žirija pripale su tvrtkama Kolektiva web, Jadranski naftovod te Pliva Hrvatska, dok su Grand Prix za velika privatna poduzeća odnijeli Coca Cola HBC Hrvatska i Ericsson Nikola Tesla, a u kategoriji mješovitih poduzeća INA i Hrvatska poštanska banka.

Više o projektu pronađite na www.zlatniindeks.com

Pročitano 1618 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija