Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Srijeda, 18 Svi 2011 10:20

Natječaj „Poduzetništvo i zapošljavanje“

Područna služba Zagreb Hrvatskog zavoda za zapošljavanje provodi projekt  „Poduzetništvo i zapošljavanje – nove mogućnosti u IT i mrežnim tehnologijama“  koji je dobila na natječaju „Lokalna partnerstva za zapošljavanje – faza 3“.

Iz skupine zaposlenih u obrazovanje mogu se uključiti 24 osobe s područja Zagrebačke županije, pod uvjetima koji su  navedeni u Matrici znanja i vještina (nalazi se u prilogu teksta). Stoga ukoliko u svom okruženju imate osobe kojima bi ponuđena edukacija povećala šanse da zadrže postojeći posao ili doprinijela unapređenju rada Vaše ustanove ili tvrtki možete prema uputi prijaviti osobe za edukaciju.

Dodatna pojašnjenja:

Financiranje: Obrazovanje i literatura financirat će se iz sredstva EU.

Mjesto održavanje nastave: Zagreb – u popodnevnim ili večernjim satima

Prilikom formiranja grupe polaznika bit će obavljena provjera engleskog jezika  i informatičkog predznanja

Program: Nastava traje 280 školskih sati, vremenski oko 6 mjeseci + 40 sati poduzetništva (samo za zainteresirane). Predviđeno vrijeme početka obrazovanja početak lipnja 2011. godine.

 

Podatke o zainteresiranim osobama možete dostaviti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rok za dostavu podataka je  01.06.2011. na email (ime i prezime, razina obrazovanja , zanimanje i broj mobitela/telefona, naziv ustanove , tvrtka u kojoj radi).

 

 

Pročitano 2566 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija