Petak, 18 Rujan 2020 09:36

Volonterska akcija „Volontiraj i educiraj“

Lokalni volonterski centar Zelina u sklopu akcije „Volontiraj i educiraj“ pružat će podršku građanima u korištenju računala i moderne tehnologije.

Lokalni volonterski centar Zelina u okviru manifestacije Hrvatska volontira 2020. koordinira i provodi volontersku akciju „Volontiraj i educiraj“ u sklopu koje će se pružati podrška građanima u korištenju računala i moderne tehnologije s ciljem lakšeg komuniciranja, povezivanja s drugim osobama, praćenja nastavnih sadržaja. U vrijeme krize izazvane pandemijom koronavirusa, virtualni svijet se nametnuo kao rješenje za nastavak funkcioniranja u mnogim područjima života. On line događaji, učenje na daljinu sve više postaju dio naše svakodnevnice. Upotreba novih tehnologija i organiziranje različitih vidova online aktivnosti u mnogim slučajevima dovodi do isključivanja pojedinih osoba koje nisu vješte u korištenju modernih tehnologija. S ciljem poučavanja određenog broja građana (roditelja, djece, osoba s invaliditetom, starijih osoba) Lokalni volonterski centar Zelina u sklopu akcije „Volontiraj i educiraj“ pružat će podršku građanima u korištenju računala i moderne tehnologije.

Akcije će biti održane od 23. do 26. rujna 2020. od 10 do 16 sati.
Broj volontera : 10
Početak volontiranja: 23.09.2020. 10:00
Kraj volontiranja : 26.09.2020. 16:00
Vrijeme volontiranja : 10-16
Ukupno sati: 240.00

Lokalni volonterski centar Zelina poziva sve zainteresirane volontere da se pridruže akciji „Volontiraj i educiraj“ kojom će se pružiti podrška našim sugrađanima u korištenju računala i tehnologije te omogućiti lakše funkcioniranje u svakodnevnom životu.

Mole se organizatori volontiranja da dostave informacije o osobama (roditeljima, starijim osobama) kojima je potrebna takva vrsta podrške.

Kontakt:
Kristina Marečić
Voditeljica Lokalnog volonterskog centra Zelina
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
099 301 3930

Pročitano 1081 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija