Četvrtak, 07 Studeni 2019 13:15

Otvorena je web stranica zelinazelenigrad.hr

Edukativne sadržaje te informacije vezane uz održivo gospodarenje otpadom od sada možete pronaći na novootvorenoj web stranici zelinazelenigrad.hr.

Grad Sveti Ivan Zelina u okviru projekta "Zelina-zeleni grad" provodi niz izobrazno-informativnih aktivnosti kojima želi potaknuti građane na ponašanje koje rezultira smanjenjem nastanka otpada, pravilnim odvajanjem otpada u kućanstvima, kućnim kompostiranjem i ponovnom uporabom predmeta kako bi se u konačnici smanjila količina otpada odloženog na odlagališta.

Na web stranici zelinazelenigrad.hr mogu se pronaći sadržaji vezani uz pravilno odvajanje otpada, raspored odvoza otpada, lokacije zelenih otoka i reciklažnog dvorišta. Isto tako mogu se preuzeti i izobrazno-informativni materijali te saznati ostale važne informacije vezane uz gospodarenje otpadom.

Projekt "Zelina-zeleni grad" provodi se u sklopu provedbe Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom za koji je Gradu Sveti Ivan Zelini odeobren iznos od 483.381,58 kuna iz Kohezijskog fonda.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 568.684,25 kuna.

 

Pročitano 1266 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija