Subota, 04 Svibanj 2019 17:38

Svim vatrogascima čestitke za Dan svetog Florijana

Povodom Dana svetog Florijana, zaštitinika vatrogasaca, Grad Sveti Ivan Zelina upućuje iskrene čestitke zelinskim i svim ostalim vatrogaskinjama i vatrogascima.

Biti vatrogasac je opasan, ali human i požrtvovan posao. Kada je u pitanju vatrogastvo, Grad Sveti Ivan Zelina ponosan je na činjenicu da ima najbrojnije članstvo i najveći broj dobrovoljnih vatrogasnih društava u Zagrebačkoj županiji.

Zelinski vatrogasci, osim što interveniraju kod sprečavanja i gašenja požara te ostalih situacija vezanih uz zaštitu imovine i života, aktivno sudjeluju i u društvenom životu grada.

Vatrogasni vikend u Svetom Ivanu Zelini te brojne vatrogasne vježbe naših dobrovoljnih društava rado su posjećene manifestacije.

Važno je napomentu da se zelinski vatrogasci uvijek rado odazovu pozivu u pomoć za vrijeme velikih ljetnih požara u Dalmaciji, gdje već godinama pokazuju svoje hrabro lice i nesebičnost.

Grad Sveti Ivan Zelina svojim vatrogascima daje maksimalnu podršku kroz nabavku vatrogasne opreme i vozila, posebno tehnološki najmodernije i najbolje opreme kako bi im se omogućili što bolji uvjeti za rad i kako bi se što kvalitetnije  zaštitila imovina građana  i sami građani.

 

 

Pročitano 960 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija