Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Petak, 18 Ožujak 2011 08:15

Kamp mladeži HCK – Selce 2011

Gradsko društvo Crvenog križa Sv. Ivan Zelina u suradnji sa Gradskim društvom Crvenog križa Zaprešić organizira ljetovanje djece od 3 do 6 razreda u  Ljetnom  kampu mladeži Hrvatskog Crvenog križa u  Selcu.

Cilj organiziranog ljetovanja je postići lakšu komunikaciju i socijalizaciju kod djece kroz razne igre, osigurati aktivni odmor i školu plivanja za što veći broj djece, podučiti djecu da cijene sve ljude bez obzira na socijalni i drugi status, razviti odgovornost kod djece kako prema sebi tako i prema drugoj djeci («... život sa drugim, a ne na račun drugoga...»).

OSNOVNE INFORMACIJE O KAMPU

SMJEŠTAJ:     u bungalovima

TERMIN :       Od 10. do 17. srpnja 2011. (nedjelja –nedjelja)

PRIJEVOZ:      autobus uz pratnju

CIJENA:         1.200,00 KUNA – uključeni voditelji, prijevoz, prehrana, korištenje sadržaja kampa i ostalo, plaćanje u ratama

VODITELJI:    1 stručni voditelj na 12 djece

PRIJAVE:        Gradsko društvo Crvenog križa Sv. Ivan Zelina, Vatrogasna 3,

tel/fax: 20 60 415

 

Gradsko društvo Crvenog križa Sv. Ivan Zelina je kroz akciju «Solidarnost na djelu 2010» osiguralo besplatno ljetovanje za 13-ero djece, a određeni broj djece iz socijalno ugroženih obitelji ljetovat će o trošku Društva Crvenog križa Zagrebačke županije.

Za besplatna ljetovanja potrebna je pismena zamolba roditelja ili staratelja, a izbor djece za besplatno ljetovanje izvršit će Povjerenstvo za odabir u sastavu ravnatelji škola, Centra za socijalnu skrb i Crvenog križa Sv. Ivan Zelina, uvažavajući socijalni status, uspjeh u školi te zdravstveno stanje djeteta.

Ostala mjesta predviđena su za djecu čiji su roditelji u mogućnosti platiti ljetovanje, a žele svoju djecu poslati na ljetovanje ove vrste. Pozivamo sve zainteresirane da se jave u Crveni križ Sv. Ivan Zelina, Vatrogasna 3 i osiguraju nezaboravno ljetovanje za svoje mališane u kampu Crvenog križa u Selcu.

 

Ravnateljica:

Branka Puhelek

 

Pročitano 6171 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija