Utorak, 20 Listopad 2015 12:18

Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

Na temelju članka 19.–22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN 86/08 i 61/11), Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijam u službu na radno mjesto viši stručni suradnik za imovinsko-pravne i ostale poslove, dana 20. listopada 2015., objavljuje

P O Z I V
NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI


I. Povjerenstvo je utvrdilo da na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti mogu pristupiti 2 kandidata, i to, prema abecednom redu prezimena:

1. Antolković Kristina
2. Koščec Ivana

II. Kandidati pozvani na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (navedeni pod točkom I.) trebaju se okupiti dana 28. listopada 2015. godine (srijeda) u Gradskoj vijećnici Grada Sv. Ivana Zeline, Trg A. Starčevića 12, Sv. Ivan Zelina, u 09,00 sati.

Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu, kao i kemijsku olovku.

Ne postoji mogućnost naknadnoga pisanog testiranja, bez obzira na razloge koje pojedinog kandidata eventualno priječe da testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.

Smatra se da je kandidat, koji se navedenog dana ne odazove do 09,00 sati, bez obzira na razloge, povukao prijavu na natječaj. Smatrat će se da je prijavu povukao i kandidat koji na pisanom testiranju remeti mir i/ili pravila ponašanja s kojima će biti upoznat, kao i kandidat koji ne predoči osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti sastoji se od dva testa, i to od testa koji  obuhvaća poznavanje pravnih propisa iz djelokruga radnog mjesta i testa računalne pismenosti. Svaki test se sastoji od 30 pitanja. Kod većine trebat će obaviti odabir između ponuđenih odgovora, te pitanja koja tj. odgovore koje je potrebno nadopuniti. Bodovanje testova: broj točnih odgovora bit će podijeljen s 3 (zaokružen na jednu decimalu), što daje broj bodova postignutih na testu, pri čemu broj bodova ne može biti manji od 1. Intervjuu će moći pristupiti kandidati koji ostvare najmanje 15 točnih odgovora odnosno najmanje 5 bodova na svakom testu.
Rješavanje oba testa traje najviše 90 minuta.

Ostale informacije vezane uz pisano testiranje navedene su u obavijestima koje su prethodno objavljene na web-stranici Grada Svetog Ivana Zeline www.zelina.hr.

III. Rezultati pisanog testiranja bit će objavljeni na web-stranici Grada Svetog Ivana Zeline www.zelina.hr, dana 28. listopada 2015. godine, iza 15,00 sati. 

Osim toga, Povjerenstvo će, putem kontakt telefona navedenih u prijavama, obavijestiti sve kandidate koji pristupe testiranju o rezultatima.

Pritom će kandidati koji ostvare najmanje 50% bodova, iz svakog djela provjere znanja, istim putem ujedno biti obaviješteni o terminu njihova intervjua.  Povjerenstvo planira provesti intervjue 30. listopada 2015. godine.

IV. Ovaj poziv objavljuje se na web-stranici i na oglasnoj ploči Grada Svetog Ivana Zeline.

 

                                                                                    PREDSJEDNIK POVJERENSTVA
                                                                                         Dragutin Mahnet, dipl.iur, v.r.

 

 

 

Pročitano 1481 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija