Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Četvrtak, 19 Kolovoz 2010 08:54

Aktivnosti PD "Izvor" Kalinje

PD "Izvor" Kalinje tijekom ljeta, srpnja i kolovoza je svoje aktivnosti osim na organiziranje planinarskih pohoda i hodočašća(Ivančica,Belec Grad,Hodočašće na Mariju Bistricu,Lokve,Triglav i našu Zelinsku goru-na 2.obljetnicu postojanja Društva(kod Lisca na Kladešćici,člana našeg PD) usmjerilo i na akcije oko gradnje novog krova na Domu u Kalinju.

Samom postavljanju krova, koje će uslijediti kroz 1o.-tak dana, prethodilo je mnoštvo poslova, od rušenja dotrajalog krova, derutnog stropa od trstike ispod tog dijela krova, betoniranje novog stropa, te konačnog zidanja zidova za potkrovne prostorije i nosive betonske dijelove za samu konstrukciju novog krova. Dom tako dobiva sve ljepši izgled i na očigled se pretvara u objekt koji će imati mnogobrojne funkcije i omogućiti će odvijanje raznih aktivnosti planinara po kojima su se planinari PD"Izvor" već iskazali.

PD "Izvor" Kalinje 22. kolovoza u nedjelju sa polaskom u 7,30 sati organizira, na poziv PD MIV iz Varaždina, planinarski pohod na 3.špancir pohod u okolicu Varaždina sa ( trosatna hodnja po vinorodnim brežuljcima Vinice) sa dolaskom na Špancir fest u samom Varaždinu po završetku špancirpohoda. Informacije oko pohoda su objavljene u oglasnom ormariću PD u Svetom Ivanu (čekaonica na Bus stajalištu na Trgu A. Starčevića), a mogu se dobiti i na mobitel 091/563 0670).

Pročitano 5783 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija