Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Ponedjeljak, 19 Studeni 2012 13:01

Zelina - Hajduk: utorak 27.11.

Opsežne pripreme za povijesnu utakmicu, u kojoj će na zelinskom stadionu gostovati slavni Hajduk, krenule su punim zamahom. Već je počela montaža dodatnih tribina, tako da domaćin vjeruje i nada se, da će zadovoljiti veliki interes za ovu utakmicu. Potražnja za dragocjenom ulaznicom je ogromna, klupski telefoni neprestance zvone, traži se karta više.

Izvršni odbor Nk Zelina održao je radni sastanak, na kojem je donešeno nekoliko važnih odluka vezanih uz četvrtfinalnu utakmicu Zeline i Hajduka. Odlučeno je da će se za ovaj susret proširiti zapadna tribina, a postaviti još jedna duž istočne strane stadiona, koja će udvostručiti sjedeći kapacitet. Također, pripremit će se južni sektor za gostujuće navijaće i simpatizere Hajduka, a na raspolaganju će biti i sjeverna strana za stajaća mjesta. Tako će cijelo igralište biti okruženo sektorima za gledatelje, kako bi što više posjetitelja moglo uživati u utakmici.

Iako za cijenu dragocjene ulaznice gotovo da nitko nije ni pitao, Uprava kluba je odlučila da one budu povoljne i podnošljive za sve pa će najskuplje biti za natkriveni dio zapadne tribine (50 kuna), sve ostale tribine imat će cijenu od 40 kuna, a za stajanje cijena ulaznice će biti 20 kuna.

Ulaznice za četvrtfinale Nogometnog kupa Hrvatske između Zeline i Hajduka u pretprodaji su od ponedjeljka 19. studenoga. Ulaznice će se moći kupiti na Gradskom stadionu svakodnevno od 12 do 18 sati, u klupskom caffe baru "Zaleđe".

Više informacija potražite na www.nk-zelina.hr

Pročitano 2818 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija