Petak, 22 Ožujak 2024 13:24

Osigurano 29.880,00 € za novu suvremenu nadstrešnicu u Dječjem vrtiću Proljeće

Za izgradnju nove suvremene nadstrešnice u Dječjem vrtiću Proljeće osigurano je 29.880,00 eura od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Ovim projektom zamijenit će se postojeća nadstrešnica sastavljena od drvenih greda novom fiksnom nadstrešnicom od aluminija u obliku pergole s dobrom zaštitom od vjetra i sunca. Time će se omogućiti provođenje više vremena djece vani i u periodima lošijih vremenskih uvjeta, a njihov boravak u vrtiću bit će kvalitetniji i sigurniji.

Izgradnja nadstrešnice samo je nastavak ulaganja u najmlađe jer su u 2023. godini provedeni radovi na rekonstrukciji i uređenju okoliša Dječjeg vrtića Proljeće kojima je uređen i opremljen vanjski prostor i okoliš s naglaskom na uređenje i opremanje dječjih igrališta. Nabavljena su nova igrala, postavljena je anti-stres podloga i umjetna trava. Uređenje igrališta sufinancirano je u sklopu projekta produženog boravka te putem NATJEČAJA ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 2.1.1. koji je objavljen od strane Lokalne akcijske grupe "Zeleni bregi".

Sustavnim ulaganjem u opremanje i uređenje Dječjeg vrtića Proljeće nastoje se zadovoljiti potrebe prvenstveno djece.

 

Ugovor pergolaweb

 

 

 

 

logo sduzdm

 

Pročitano 525 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija