Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Srijeda, 12 Listopad 2011 09:54

"Uz nas niste sami"

U humanitarnom tjednu koji traje od 10 do 15. listopada pod pokroviteljstvom HRT-a,  prikupljat će se sredstva za pomoć osobama sa zdravstvenim poteškoćama pozivima na humanitarni telefon 060-90-09.

Kroz emisije „Dobro jutro, Hrvatska“ i Hrvatska uživo“ prezentirat će se pet projekata, te će pritom svaka od udruga imati svoj prezentacijski dan, a u  subotu, 15. listopada nakon Dnevnika emitirat će se specijalna emisija „Uz nas niste sami“. Među poznatim licima koja podupiru projekt su i Sanja Mikleušević Pavić i Robert Zuber, voditelji  „Misije“, koji će biti jedni od voditelja završne emisije 15. listopada. Ostala poznata lica koja podupiru projekt „Uz nas niste sami“ su Sandra Paović, Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim. i Mihovil Španja. Uz pozivni centar organiziran je i koncert na kojem će uz Revijski orkestar HRT-a pod ravnanjem Saše Nestorovića nastupiti i dati svoj doprinos: Doris Dragović, Davor Radolfi, Danijela Pintarić, Hana Hegedušić, Ricardo Luque, Gazde i Trio Gušti.

Osim naše Udruge projekte su prijavili :

Udruga za terapijsko i rekreacijsko jahanje Grabarije-Knin - Cilj projekta je pomoć u osamostaljivanju osoba s posebnim potrebama uiključivanjem u terapijsko jahanje i dresuru konja.

Udruga "Snaga" - Cilj Udruge je prikupiti donacije za liječenje djece i mladih s cerebralnom paralizom i drugim oštećenjima mozga.

"Korčulansko-pelješko srce"- Udruga ove godine provodi donacijsku akciju nabavke uređaja za ergometriju koji služi za rano otkrivanje koronarne bolesti.

ZSS - Pomozimo specijalnoj bolnici na Goljaku - Projekt "Pomozimo specijalnoj bolnici na Goljaku" je projekt s ciljem izgradnje pješačke staze između dvaju glavnih objekata specijalne bolnice

Ključ za Srce - Udruga "Srce" prikuplja donacije kako bi dovršila objekt za pružanje usluga djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom u Svetom Ivanu Zelini.

 

Hvala unaprijed na podršci!

Udruga Srce

Đurđa Penava, predsjednica
Pročitano 3406 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija