Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Utorak, 04 Listopad 2011 14:31

Nova katastarska izmjera u Donjoj Zelini

Državna geodetska uprava i Grad Sveti Ivan Zelina potpisali su Ugovor o javnim uslugama za  obavljanje geodetsko katastarskih usluga u svrhu izrade katastra nekretnina na području Grada Sv. Ivan Zelina za dijelove katastarskih općina Blaževdol, Hrnjanec, Paukovec i Psarjevo - naselje Donja Zelina.

Radovi će se otvoriti tijekom listopada pri čemu će se postaviti i ploča kojom se označava radilište.Cijena izradbe geodetskog elaborata nove izmjere za ukupnu površinu od 461 ha, iznosi 1.129.512,69 kuna sa PDV-om od čega Grad snosi troškove od 60%, a DGU od 40% iznosa.

Svrha nove katastarske izmjere je prikupljanje terenskih podataka, osnivanje katastarskih čestica, evidentiranje zgrada i drugih građevina, evidentiranje posebnih pravnih režima na zemljištu i uporabe zemljišta, temeljim kojih se izrađuje elaborat katastarske izmjere za naselje Donja Zelina.

Na sastancima s nositeljima prava na zemljištima, koji će se održati u Donjoj Zelini, uz usmena objašnjenja i odgovore na Vaša pitanja, predstavnik tvrtke dati će kraći pisani naputak o načinu obilježavanja lomnih točaka međa i drugih granica kao i o pripremi i pružanju spomenutih podataka. O točnom vremenu održavanju sastanka u mjesnom odboru obavijestiti ćemo Vas naknadno. Pozive će upućivati  izvođač radova.

Pročitano 5387 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija