Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Utorak, 14 Prosinac 2010 07:19

Svetoivanjske mažoretkinje

Tim MINIME svetoivanjskih mažoretkinja nastupile su u subotu 11.12.2010.g. na plesnoj priredbi pod nazivom ZAPLEŠIMO U SUSRET BOŽIĆU u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo. Uz Svetoivanjske mažoretkinje nastupile su mažoretkinje Zlatara, Dugog Sela i ritmičke grupe dječjeg vrtića Dugo Selo, dječjeg vrtića "Šegrt Hlapić" naselja Iver, OŠ Luka Sesvete i Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo. Tim Minime svetoivanjskih mažoretkinja radi kombinirani program ritmike i plesa i mažoret Plesa, tako da su na ovoj priredbi otplesale jednu koreografiju sa štapovima, a drugu s kolutovima.

 

U timu minime nastupile su: Klara Dananić,Lucija Kalinski,Ela Biršl,Leonarda Zbiljski,Dora Dananić,Lea Kralj,Lara Žilavec,Ema Žilavec,Klara Munđak,Mirna Munđak,Gabriela Sušec,Mia Andričić,Sara Kurjak,Laura Matučec i kao potpora iz juniorskog tima Katarina Podvorec.

Svetoivanjske mažoretkinje djeluju od 2003. godine i do današnjeg dana nisu prekidale svoj rad, a sada su svoj program proširile na twirling (kombinacija baleta, gimnastike, plesa uz upotrebu štapa i pom-pona) i obaveznu ritmiku i ples. Svetoivanjske mažoretkinje treniraju u maloj dvorani OŠ Dragutin Domjanić u Svetom Ivanu Zelini od 18,45 do 20,45 sati.

Zainteresirane djevojčice mogu se još uvijek uključiti, a detaljnije informacije mogu dobiti na mobitel 098 283 417 (Tatjana Malinar).

Pročitano 4995 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija