Petak, 28 Listopad 2016 10:16

Održan Veliki koncert Udruge Srce

U četvrtak, 20.10.2016. godine, u Sportskoj dvorani Sv. Ivana Zeline, održan je Veliki koncert Udruge „SRCE“.

Osvrt organizatora, Udurge Srce možete pročitati u nastavku:

Oko tisuću gostiju uživalo je u hitovima poznatih zvijezda hrvatske estrade. Za vrhunsku ekipu koja je puna četiri sata održavala veselu i plesnu atmosferu u dvorani zahvaljujemo Mariju Ferinu, našem dragom prijatelju na višemjesečnom angažmanu i pomoći oko organizacije cjelokupne manifestacije.
Na koncertu su po prvi puta nastupali: The Revival Band, Tarapana Band, Igor Delač i Grupa Vigor koji su svojim nastupima premijerno osvojili zelinsku publiku; Mejaši, Učiteljice, Jole i Begini povjerenje u publiku stekli su prethodnih godina, a njihov ponovni dolazak kao i dolazak Marija Rucnera i Gazdi samo potvrđuje da smo dobri domaćini i da svojim djelovanjem u zajednici zaslužujemo povjerenje i prijateljstvo. Svakako treba spomenuti i naše Zelinčane, izuzetno talentirane glazbenike Filipa Filipovića i Bojana Berteka koji su s nama od prvog koncerta te tradicionalno otvaraju spektakl.
Njihove nastupe cijelo su vrijeme pratile kamere DMC televizije, a program su Koncert „Zvijezde za SRCE“ samo je jedan od niza uspješnih akcija Udruge „SRCE“ koji se ne bi mogao održati bez zajedničkog rada i zalaganja članova Udruge i zaposlenika te ukupno 42 volontera koji su u ovu manifestaciju uložili 302 sata dobrovoljnog rada.
Prihod od prodaja ulaznica namijenjen je razvoju društvenog poduzetništva i poticanju zapošljavanja osoba s invaliditetom.
Kako je to veoma složen i dugotrajan proces, a projektno financiranje u ovim promjenjivim društvenim okolnostima neizvjesno, Udruga „SRCE“ predmetnom izazovu pristupila je strateški i već drugu godinu zaredom prikuplja sredstva za ovu namjenu.
Do sada je razvijena poduzetnička ideja, provedena prva faza edukacije i osnaživanja osoba s invaliditetom za uključivanje na tržište rada te je pripremljen projekt koji je spreman za aplikaciju nakon raspisivanja natječaja.
Za pokretanje društvenog poduzetništva potrebno je učiniti još mnogo toga, a zahvaljujući prodanim ulaznicama i donacijama sponzora, prikupljeno je ukupno 60.000,00 kuna čime će se moći nastaviti s nekim od aktivnosti za realizaciju cjelokupnog projekta.
Obzirom da je to poduzetnička ideja i o čemu se točno radi, u mjesecu prosincu, prezentirat će osobe s invaliditetom, članovi Udruge „SRCE“, u sklopu manifestacije Advent u Sv. Ivanu Zelini.
Građani Sv. Ivana Zeline, a i šire, kupnjom karata, donacijama i dobrovoljnim angažmanom u organizaciji koncerta, ponovno su podržali napore Udruge u stvaranju okruženja u kojem osobe s invaliditetom ravnopravno sudjeluju u svim segmentima društva te su na taj način dali svoj osobni doprinos u stvaranju pozitivnih društvenih promjena.

Veselimo se budućim događajima, na kojima vam jedino možemo garantirati dobru zabavu i ples te vjerujemo kako ćemo ovaj događaj ponoviti još puno puta, nastavljajući već sljedeće godine.

Pročitano 1358 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija