Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Srijeda, 17 Studeni 2010 11:46

"Manje oružja - manje tragedija"

Tijekom akcije "Manje oružja-manje tragedija" koju provodi Ministarstvo unutarnjih poslova u suradnji s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj, uz financijsku potporu Europske unije, a u skladu sa Zakonom o oružju, građani RH mogu:

dragovoljno predati bez vremenskog ograničenja zabranjeno i dozvoljeno oružje. Protiv građana koji prijave zabranjeno i dozvoljeno oružje nadležnom tijelu radi predaje neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

Dragovoljna predaja odnosi se na sve vrste oružja, a osobito na oružje kategorije A - zabranjeno oružje, vatreno oružje skriveno u drugim predmetima, vojni projektili s eksplozivnim i li zapaljivim zrnima, vojno oružje i dr.

Putem besplatne telefonske linije 0800 8892 građani se mogu informirati o dragovoljnoj predaji oružja.

Na Trgu Ante Starčevića u Sv. Ivanu Zelini nalazi se štand sa policijskim službenicima koji promoviraju ovu akciju. Tijekom dana su ih posjetili gradonačelnik Vlado Žigrović i zamjenik gradonačelnika Filip Ćurko.

Da današnjoj akciji predana je automatska puška, pištolj, 4 ručne bombe, 5 nabojnika za automatsku pušku, 1 kontejner za raketu 90mm i 331 komad raznog streljiva.

Pročitano 4166 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija