Utorak, 10 Studeni 2015 13:22

Održano osposobljavanje pripradnika postrojbi civilne zaštite opće namjene

Područni ured za zaštitu i spašavanje Zagreb, uz suradnju s Vatrogasnom zajednicom Grada Sv. Ivana Zeline, Gradskim društvom Crvenog križa Sv. Ivan Zelina  te Gradom Sv. Ivanom Zelina i Općinom Bedenica, provodio je dana 07. studenoga 2015. u Sv. Ivanu Zelini (prostor Vatrogasnog centra) osposobljavanje pripadnika postrojbi civilne zaštite opće namjene.

Predmetno osposobljavanje (teoretsko i praktično) uspješno je završilo 19 pripadnika postrojbe civilne zaštite Grada Sv. Ivana Zeline i 11 pripadnika postrojbe civilne zaštite Općine Bedenica, te su im uručene Potvrde o završenom osposobljavanju Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Osposobljavanje je provedeno s ciljem pripreme za sudjelovanje u mjerama i aktivnostima u sustavu civilne zaštite, kako bi, u slučaju ugroženosti stanovništva, materijalnih i kulturnih dobara i okoliša od katastrofa i velikih nesreća na području Grada Sv. Ivana Zeline, odnosno Općine Bedenica, postrojbe civilne zaštite, kao dio operativnih snaga civilne zaštite, mogle uspješno djelovati.

Pročitano 3158 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija