Ponedjeljak, 02 Studeni 2015 14:13

Sveti Ivan Zelina na međunarodnom sajmu REXPO 2015.

Grad Sveti Ivan Zelina sudjelovao je 4. međunarodnom sajmu investicijskih projekata REXPO 2015, održanom 28. i 29. listopada u poslovnom centru Hypo Expo Zagrebu. Kroz sastanke i prezentacije Grad je promovirao ključne razvojne projekte, poput zelinskih bazena, zone gospodarske namjene i tematskog parka.

„Rexpo je jedinstvena prilika gdje na jednom mjestu možete susresti investitore, izvođače, projektante, predstavnike financijskog sektora i svih drugih dionika koji sudjeluju u pripremanju, provedbi, financiranju i realizaciji investicijskih projekata. Ovakvi sajmovi nude odlične mogućnosti za poslovne susrete i razgovore te informacije iz prve ruke koje su od velikog značaja za nas koji pripremamo projekte. Koliko je važno pojaviti se na ovom sajmu govori i činjenica da se Zelina našla u društvu gradova poput Zagreba, Velike Gorice, Jastrebarskog i drugih koji su izlagali na Rexpu" – istaknuo je Hrvoje Košćec, gradonačelnik Svetog Ivana Zeline.

Izlagački prostor Svetog Ivana Zeline posjetili su Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, posebni savjetnik za gospodarska pitanja Predsjednice Republike Hrvatske Nikica Valentić, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović te drugi visoki uzvanici.

Sajam Rexpo 2015 organiziran je uz pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva turizma i Grada Zagreba, a podršku organizaciji pružile su vodeće tvrtke i institucije. Ovogodišnji je zlatni sponzor sajma Institut IGH, srebrni Hypo Alpe-Adria-Bank, a brončani Hrvatska banka za obnovu i razvitak.

Pročitano 1556 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija