Petak, 25 Siječanj 2019 20:35

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila Sveti Ivan Zelinu

U nastavku trećeg dana obilaska Zagrebačke županije predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Grad Sveti Ivan Zelinu.

Ispred Vatrogasnog centra predsjednicu su dočekali gradonačelnik Hrvoje Košćec, zamjenica gradonačelnika Ines Pavković Hrupec, predsjednik Gradskog vijeća Darko Bistrički, članovi DVD-a Sveti Ivan Zelina i predstavnici Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije.

Nakon službenog pozdrava počasnog odjeljenja DVD-a Sveti Ivan Zelina, Predsjednica je obišla vatrogasne garaže i spomen sobu Društva te je svoj posjet zabilježila u spomen knjigu.

Nakon Vatrogasnog centra Predsjednica sa svojom pratnjom nastavila je svoj posjet dolaskom u Udrugu Srce gdje joj je dobrodošlicu iskazala predsjednica Udruge Đurđa Penava sa svojim suradnicima, a članovi Udruge izveli su program dobrodošlice koji su pripremili za ovu prigodu.

Posjet predsjednice Svetom Ivanu Zelini završio je obilaskom tvrtke Ivarpan d.o.o. u Donjoj Zelini.

Današnji boravak Predsjednice u Zagrebačkoj županiji započeo je posjetom Gradu Ivanić-Gradu gdje je u jutarnjim satima održan sastanak Predsjednice s gradonačelnicima kojemu je prisustvovao i naš gradonačelnik Hrvoje Košćec.

Pročitano 2074 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija