Ponedjeljak, 26 Ožujak 2018 10:00

Uspješno održana LEGO izložba u Zelini

Ovog je vikenda Sveti Ivan Zelina bila pravo vrelo inspiracije i kreativnosti, a posjetitelji su uživali u više od 100 LEGO kreacija.

Riječ je o prvoj međunarodnoj izložbi LEGO modela u Hrvatskoj koja se održavala u našem gradu, a svoje kreacije predstavilo je više od 70 izlagača iz Hrvatske, Austrije, Belgije, Njemačke, Italije, Nizozemske, Norveške, Portugala, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Velike Britanije.

Izložba je privukla velik broj domaćih, ali i stranih gostiju koji su jednostavno ostali oduševljeni. Najviše pažnje plijenila je središnja lego kreacija, najveća i najzahtjevnija kreacija izložbe; sastavljena od mnoštva LEGO kockica povezanih u krug, koje pokreću LEGO motori. Osim središnje instalacije, posjetitelji su ostali fascinirani velikom kreacijom trga u Udinama, kao i brojnim dvorcima i letjelicama.

Posjetitelji su imali priliku sudjelovati u radionicama LEGO Mindstorms® robotike, poigrati se u besplatnoj igraonici, zaigrati LEGO tombolu, izabrati najljepši rad na izložbi, kao i osvojiti nagradu u igri „Pogodi broj kockica“.

Izložba je održana u organizaciji kluba ljubitelja LEGO kockica „Kockice“ i pod pokroviteljstvom Grada Svetog Ivana Zeline i Turističke zajednice grada.

Pročitano 1219 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija