Zelinski krameraj

krameraj
Kategorija
Sajmovi
Datum
13.03.2016. 09:00
Lokacija
Parkiralište ispred Vatrogasnog centra - 10380
Sveti Ivan Zelina, Hrvatska
Telefon
01 / 2061-808
Email
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U današnje vrijeme svaka kuna viška je dobrodošla, a jedan od načina zarade je prodaja stvari koje vam više ne trebaju. Svi u svome domu imamo višak stvari, one koje nismo upotrijebili mjesecima, godinama ili možda nikad. Isto vrijedi i za odjeću. Gotovo svaki ormar ima neki zabačeni kutak u kojem stoje komadi odjeće „za svaki slučaj” ili za „neočekivanu prigodu” koja nikad ne dođe. Plativši tu odjeću, teško donosimo odluku o tome da je bacimo ili darujemo, često puta ne znamo ni kome bismo je darovali. Ne biste vjerovali što sve ljudi prodaju! Od starih rama od bicikla, glazbala, odjeće, obuće, guma, knjiga, tehnike ... Zato, ako mislite da neki vaš predmet nitko neće željeti kupiti, dva puta razmislite!

Budući da uskoro započinje proljetna sadnja u vrtu pozivamo vas da donesete i sadnice, mlade biljke ili sjeme za prodaju ili zamjenu.

Ako ipak ne biste izlagali i prodavali, slobodno nas posjetite, prošećite i pogledajte raznovrsnu ponudu i zasigurno ćete pronaći upravo ono što vam treba i što već dugo tražite!

 
 

Svi datumi

  • 13.03.2016. 09:00

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina