Noć knjige u Gradskoj knjižnici

 Registration Closed
 
0
Noć_knjige_2019jpg
Kategorija
Kultura
Datum
23.04.2019.
Lokacija
Gradska knjižnica

Obilježavanje Svjetskog dana knjige i autorskih prava.

Program:

17:00 - Izvuci junaka iz slikovnice!
Pričaonica i radionica na temu likova iz slikovnica.

17:00 - U knjižnicu dođi i s knjigom kroz noć prođi!
Razmjena poklonjenih knjiga.

19:00 – „Od puta po Africi do puta u svemir“
Predavanje Dejana Nemčića.

Ako želite doznati kako izgleda svakodnevni život ljudi u Africi, kako žive afrička djeca, kako izgledaju afričke škole i kako funkcionira njihov obrazovni sistem, ali i vidjeti i čuti priče o afričkim prirodnim ljepotama i parkovima prirode, pozovite nas da za Vas i Vaše korisnike ili polaznike održimo predavanje o Africi. Na predavanju će te saznati i koje životne vrijednosti možemo naučiti iz primjera Afrike, i zašto se svi na tom kontinentu smiju bez obzira na probleme, bolesti i nedaće na svakom koraku.
O predavaču:
Dejan Nemčić učitelj je geografije u OŠ Braće Radić Botinec u Zagrebu. Posljednjih nekoliko godina pokrenuo je veliki projekt u sklopu nastave geografije „Uživo sa svih kontinenata“. U tom je projektu okupio predavače i hrvatske iseljenike širom svijeta koji učenicima uživo drže predavanja o državama i gradovima u kojima žive, a učenici se uključuju svojim pitanjima i komentarima. Takva inovativna i nova nastava geografije provodi se korištenjem skype tehnologije i priznata je kao novi oblik učenja geografije u Hrvatskoj i svijetu. Iz tog projekta je nastao i drugi veliki projekt „Afrika možemo zajedno“ koji je osmišljen s ciljem unapređenja obrazovanja, izgradnje novih škola te poboljšanja zdravstvenih uvjeta borbom protiv malarije u afričkim zemljama.
Dobitnik brojnih nagrada: Ponos Hrvatske, dobitnik nagrade Bolja Hrvatska, dobitnik povelje grada, dobitnik plakete grada, dobitnik nagrade učitelja koji najviše inspirira mlade.

 

 
 

Svi datumi

  • 23.04.2019.

Lista sudionika

 Nema sudionika 

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija