Bregdown open day

 Registration Closed
 
0
Kategorija
Sport i rekreacija
Datum
16.09.2018.
Lokacija
Sveti Ivan Zelina

Priroda, biciklizam, adrenalin, uzbuđenje, dobro društvo i super provod – sve to možete doživjeti u nedjelju 16.9.2018. godine u Svetom Ivanu Zelini!
Nakon višegodišnjeg rada na uređenju enduro staze BREGDOWN ekipa i Klub SIC Vas pozivaju na promo dan! Dođite, zabavite se, isprobajte stazu i slobodno postanite redoviti posjetitelj Zelinske gore!

PROGRAM: Okupljamo se u 8:00 na ŠRC Bazeni u Sv. Ivanu Zelini u prostoru Moto&off road kluba(točna lokacija u opisu dolje). Svakih 40 minuta kreće kombi koji može prevoziti 8 putnika do početka spusta na Kladeščici. Prvi spust je upoznavanje s stazom i kontrolnim točkama okupljanja. Nakon toga samo gas :) Ovo je promo dan i sve vožnje su potpuno besplatne!

Vožnja do vrha Zelinske gore (Prezid) traje cca 15 minuta – a slobodni ste i odklačiti uspon (ako ste mazohist ili željni dokazivanja :) ). Spust traje 10 minuta i završava na mjestu okupljanja.
Oko 11:30 radimo pauzu za klopu i cugu.

Dok je volje i snage, nastavljamo se spuštati! :)

PRIJAVE I UVJETI:
- sudjelovanje je apsolutno na vlastitu odgovornost i uz dobru volju bez prisile. Klub SIC i organizatori ne snose nikakvu krivnju za eventualne događaje. Preporučamo nošenje zaštitne odjeće, a kaciga je obavezna!
-sudjelovati mogu i amateri sa MTB biciklima, uz pojačan oprez
- potrebno je prijaviti se za sudjelovanje u facebook inboks Kluba SIC, ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 098/286-838. Pošaljite nam Ime i Prezime, adresu i datum rođenja.
ili putem obrasca: https://goo.gl/Bs7y9b
-maloljetne osobe moraju biti u pratnji roditelja

Lokacija okupljanja: https://goo.gl/maps/akdsNUPU4982

 
 

Svi datumi

  • 16.09.2018.

Lista sudionika

 Nema sudionika 
 

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina