3. Međunarodna svetoivanjska konjička revija

 Registration Closed
 
0
Kategorija
Sajmovi
Datum
23.09.2018.
Lokacija
Sveti Ivan Zelina

 

preview-Konjicka-revija-billboard-504x238-----2018.png      

 

Pozivamo vas na 3. Međunarodnu svetoivanjsku konjičku reviju koja će se održati 23. rujna 2018. u Svetom Ivanu Zelini.

Treću godinu zaredom Sveti Ivan Zelina domaćin je Međunarodne svetoivanjske konjičke revije. Ova manifestacija svake godine okuplja više od 100 konja i konjanika, 20 kočija i zaprega koji iz različitih krajeva Sjeverozapadne Hrvatske posjete Sveti Ivan Zelinu. Revija se ove godine održava 23. rujna, na prostoru Prodanec, a započinje u 9 sati okupljanjem sudionika. Od 10 sati kreće svečani mimohod kroz grad u kojem će sudjelovati svi sudionici konjičke revije; zaprege, kočije i jahači.

 

resize_Konjicka_revija_foto_Konjicki_klub_.png

 

Nakon toga slijedi okupljanje sudionika na centralnom terenu i svečano otvaranje revije, kao i natjecanja. Najprije će se održati natjecanja kočija i zaprega, a potom će se natjecati jahači u nekoliko disciplina pod nazivom: „Mijenjam konja, timska igra, 3 jahača, 1 konj“, „Brzi i žestoki – igra spretnosti i brzine“, „Tko prvi, njegova djevojka“, „Lov vještica“, „Drveni konj, timska igra, 4 jahača“.

„Pripremamo poseban šou i igre za konjanike, koji uvijek rado dođu na naš turnir. Ove godine dolaze nam i posebni gosti iz Slovenije, Austrije i Bosne i Hercegovine, tako da revija i ove godine ima međunarodni karakter. Program će voditi Marko Plavec, a naši posjetitelji moći će se okušati u šetnji na konjima i vožnji u kočijama. Očekujemo jako dobru zabavu“, poručuju organizatori.

Ulaz je, kao i svake godine, slobodan za sve posjetitelje, koji se za vrijeme trajanja konjičke revije mogu okušati u igri Vitez na drvenom konju i drugim zabavnim igrama. Također, goste očekuje bogata i raznovrsna gastronomska ponuda.

Događanje organiziraju Konjički klub Zelingrad uz suorganizaciju Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline te uz potporu Grada Sveti Ivan Zelina i Zagrebačke županije.

Program konjičke revije možete preuzeti ovdje.

 
 

Svi datumi

  • 23.09.2018.

Lista sudionika

 Nema sudionika 

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina