Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Utorak, 14 Prosinac 2010 08:43

Dodijeljene plakete “Zlatna kuna”

Tvrtka “Signalgrad” iz Bestovja u konkurenciji malih trgovačkih društava, zelinska “Iskra” u konkurenciji srednjih i PIK Vrbovec u konkurenciji velikih trgovačkih društava dobitnici su plakete “Zlatna kuna”, što ih za ostvarene poslovne rezultate u prethodnoj godini dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora - Komora Zagreb.

PIK Vrbovec, sa svojih 1600 zaposlenika, ostvario je u 2009. ukupni prihod od 1,5 milijarde kuna, od čega je 99 milijuna kuna prihodovano na inozemnom tržištu. Dobit je iznosila 89 milijuna kuna. Ova kompanija, unazad tri godine, uložila je u razvoj i modernizaciju proizvodnje 455,7 milijuna kuna.

Zelinska “Iskra”, proizvođač kemijskih proizvoda, zapošljava 147 radnika, a u 2009. ostvarila je ukupni prihod od 55 milijuna kuna (dobit je iznosila 880.000 kuna). U tehnološko unapređenje i modernizaciju proizvodnje, unatrag tri godine, investirala je oko deset milijuna kuna.

“Signalgrad” iz Bestovja, proizvođač prometne signalizacije, s 35 zaposlenih, ostvario je lani ukupni prihod od 31,2 milijuna kuna, a u razvoj i unapređenje proizvodnje uložio je zadnje tri godine oko 9,4 milijuna kuna.

Uz Zlatana Fröhlicha, predsjednika HGK-Komore Zagreb, priznanja najuspješnijim gospodarstvenicima s područja Županije uručili su zamjenik župana Damir Tomljenović i v.d. pročelnika za gospodarstvo Krunoslav Pilko.

Posebno priznanje za 80. obljetnicu uspješnog poslovanja primila je Drvna industrija Novoselec.

 

www.zagrebacka-zupanija.hr

Pročitano 2808 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija