Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Četvrtak, 21 Listopad 2010 07:57

"Pomoćnici u nastavi"

Grad Sveti Ivan Zelina inicijator je projekta „Pomoćnici u nastavi" koji Grad kandidira na program Hrvatskog zavoda za zapošljavanje „Javni radovi".

Projektom „Pomoćnici u nastavi" Grad Sv. Ivan Zelina želi pružiti pomoć djeci s poteškoćama u razvoju za što postoji realna potreba u osnovnim školama na području Grada. Naime projektom je predviđeno upošljavanje osobe za tehničku pomoć djeci s poteškoćama u razvoju, čime će se pomoći i nastavniku i razrednom odjeljenju te na taj način osigurati kvalitetnije praćenje nastave i naobrazbe u cjelini, a pridonijet će se i smanjenju broja nezaposlenih osoba, naročito onih koje su dulje vrijeme bez zaposlenja.

Inicijator projekta je Grad Sv. Ivan Zelina dok će izvršitelji projekta biti Osnovna škola Dragutina Domjanića i Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskog. Na projektu će se zaposliti dvije osobe čiju će bruto plaću osigurati HZZ ukoliko je osoba na Zavodu za zapošljavanje provela dulje od tri godine, u suprotnom će trošak od 25% bruto plaće zaposlene osobe sufinancirati Grad. Planirano je da projektne aktivnosti traju šest mjeseci, a projekt bi trebao započeti 01. studenoga ove godine.

Pročitano 4895 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija