Srijeda, 05 Travanj 2017 11:53

Javna rasprava o Projektu razvoja širokopojasnog pristupa

Grad Sveti Ivan Zelina sudjeluje u projektu Zagrebačke županije „Razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa“.

Cilj je izgradnja širokopojasne infrastrukture koja će svim kućanstvima omogućiti pristup širokopojasnom Internetu minimalne brzine 30 Mb/s (brzi Internet), te za barem 50 posto kućanstava pristup širokopojasnom Internetu minimalne brzine 100 Mb/s (ultra-brzi Internet).

Grad Vrbovec je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa koji obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Vrbovec, Grad Sveti Ivan Zelina, Općina Bedenica, Općina Dubrava, Općina Farkaševac, Općina Gradec, Općina Preseka i Općina Rakovec. Projekt se provodi u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije.

Sukladno strukturnim pravilima ONP-a, nositelj projekta dana 5.4.2017. pokreće javnu raspravu o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Vrbovca.

Svi podaci i očitovanja operatora i drugih zainteresiranih strana primati će se zaključno do 5.5.2017. putem elektroničke pošte, na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dokumenti vezani uz javnu raspravu dostupni su na slijedećim poveznicama:
1. Obavijest o pokretanju javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Vrbovca
2. Nacrt PRŠI
3. Prilog 3 nacrta PRŠI
4. Obrazac za sudjelovanje u javnoj raspravi

Pročitano 439 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina