Utorak, 29 Studeni 2016 08:09

Prijava za sudjelovanje u manifestaciji "Advent u Sv. Ivanu Zelini" - prigodna prodaja

Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline organizator je događanja „Advent u Sv. Ivanu Zelini”, koje uz organizaciju božićnog sajma okuplja i promovira ostale božićno-novogodišnje programe koji se u Svetom Ivanu Zelini odvijaju tijekom mjeseca prosinca.

Božićni sajam će se realizirati obavljanjem prodajne djelatnosti iz drvenih kućica i štandova koji će biti postavljeni na prostoru Trga Ante Starčevića u razdoblju od 16. – 24. 12. 2016.

Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline poziva sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe da iskažu interes za sudjelovanjem na Božićnom sajmu. S obzirom na ograničen broj prodajnih mjesta, prednost će se kod ustupanja kućica i štandova dati fizičkim i pravnim osobama čija je djelatnost registrirana na području grada Svetog Ivana Zeline, a koje u svom asortimanu imaju ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, med, vino, rakija te ostale nenavedene prigodne predmete.

Izlagačima će se mjesto osigurati bez naknade. Izlagači su dužni osigurano prodajno mjesto sami prigodno dekorirati.
Molimo da prijavu obavezno dostavite na definiranom obrascu prijavnice s naznakom datuma prijave kojeg možete preuzeti ovdje.
Prijave se zaprimaju do 09.12.2016. na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline, Trg Ante Starčevića 12, 10380 Sveti Ivan Zelina.

Više informacija možete dobiti upitom na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili pozivom na broj 01/2061-808.

Pročitano 1676 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija