Ponedjeljak, 28 Studeni 2016 11:42

Održana prezentacija idejnog rješenja za projekt AQUAPARK ZELINA

Grad Sveti Ivan Zelina je u suradnji s tvrtkom ActionPark WaterScapes (AWS) iz Španjolske u subotu 26. studenog organizirao javnu prezentaciju idejnog rješenja za projekt AQUAPARK ZELINA.

Projekt su predstavili gradonačelnik Hrvoje Košćec, zamjenik gradonačelnika Mario Dukarić i Alfonso Ribarrocha, AWS.

Na prezentaciju u dvoranu Kraluš bili su pozvani svi vijećnici Gradskog vijeća Svetog Ivana Zeline, predstavnici političkih stranaka, predsjednici mjesnih odbora, direktori svih gradskih tvrtki, djelatnici u gradskoj upravi, članovi turističkog vijeća, predsjednici udruga i drugi dionici iz javnog i gospodarskog života Svetog Ivana Zeline.

Nakon prezentacije iskustva i referenci tvrtke AWS, Alfono Ribarrocha prikazao je idejno rješenje aquaparka, koje je koncipirano na način da se projekt realizira u fazama. U prvoj fazi izgradit će se vodene površine namijenjene za plivanje, kupanje i relaksaciju te tobogani koji će moći koristiti i djeca i odrasli. Već će prva faza sadržavati veliki „dvorac“ koji će imati sedam tobogana, a kasnije će se na to dodati visoki mega-tobogan sa „Blachole“, „Crazy river“, „Giant slide“, „Hydrotube“ i drugim sadržajima. U sklopu objekata na ulazu predviđene su svlačionice, toaleti i drugi obvezni sadržaji za upravljanje aquaparkom, ali veći dio prostora bit će namijenjen za ugostiteljske i zabavne sadržaje koji mogu funkcionirati tijekom cijele godine – klupski prostor u podrumu, restoran u prizemlju s terasom, velika dvorana na prvom katu koja će služiti za veći broj gostiju i razne svečanosti, dvorane za vježbanje, wellness, spa ili beauty sadržaj i slično.

Naglasak cijelog projekta je održivost, a istaknuto je kako će ovako zamišljen projekt privući i veći interes investitora koji se mogu uključiti odmah ili u kasnijim fazama.


Prezentacija tvrtke AWS
Prezentacija projekta AQUAPARK ZELINA

Pročitano 2409 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija