Ponedjeljak, 14 Siječanj 2019 10:12

Poziv na javni uvid prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske

Na temelju članka 29. stavak 5. i 6. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ br. 20/18), Grad Sveti Ivan Zelina daje na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Svetoga Ivana Zeline.

Javni uvid će se održati od 14. siječnja 2019. godine do 28. siječnja 2019. godine.

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Svetoga Ivana Zeline dostupan je na službenim stranicama Grada Svetoga Ivana Zeline (www.zelina.hr) te u prostorijama Grada Svetoga Ivana Zeline, Upravni odjel za gospodarstvo, stambeno-komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša, Trg Ante Starčevića 12, 10380 Sveti Ivan Zelina, 1. kat, svaki radni dan u vremenu od 8,00h do 15,00h.

Pisani prigovori na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Svetoga Ivana Zeline mogu se dostaviti do kraja javnog uvida zaključno s 28.01.2019. godine te se isti mogu dostaviti u pisanom obliku na sljedeću adresu: GRAD SVETI IVAN ZELINA, TRG ANTE STARČEVIĆA 12, 10380 SVETI IVAN ZELINA ili na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani i nisu dostavljeni do roka zaključenja javnog uvida neće se uzeti u obzir.
O svim prigovorima odlučivat će Gradsko vijeće Grada Svetoga Ivana Zeline, na planiranoj sjednici u siječnju 2019. godine.

OBRAZAC SUDJELOVANJA
PROGRAM RASPOLAGANJA POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM U VLASNIŠTVU REPUBLIKE HRVATSKE
POPIS KATASTARSKIH ČESTICA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA U VLASNIŠTVU DRŽAVE

Pročitano 1000 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija