Četvrtak, 20 Svibanj 2021 12:09

Otvoren SPAR supermarket u Svetom Ivanu Zelini

Novi i moderan SPAR supermarket otvoren je u Svetom Ivanu Zelini i to na atraktivnoj lokaciji, u Zagrebačkoj ulici.

Na svečanom otvorenju novog SPAR supermarketa prisustvovao je gradonačelnik Hrvoje Košćec koji je s Danijelom Vidišem, članom Uprave SPAR Hrvatska rezanjem vrpce i formalno pustio u rad ovaj super moderan objekt SPAR-a. Tom prilikom gradonačelnik Hrvoje Košćec istaknuo je: "Veseli me da nakon dvadesetak godina, danas možemo otvoriti jedan veliki supermarket u Gradu. Želio bih se zahvaliti SPARU koji je prihvatio inicijativu da dođe u naš Grad. Čestitam na brzoj realizaciji radova, a posebno me veseli da će naši građani imati veći izbor za obavljanje svoje kupnje. Iako svatko ima svoje omiljene dućane, vjerujem da će i SPAR postati dio omiljenog mjesta za kupnju."

Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, koji omogućuju maksimalnu uštedu energije i očuvanje okoliša, za kupce ovoga kraja SPAR je osigurao i 55 parkirnih mjesta uz koja i 4 namijenjena osobama s invaliditetom.

Od ukupno 22 djelatnika koji će biti kupcima na raspolaganju, SPAR je zaposlio 16 novih djelatnika s područja Svetog Ivana Zeline.

Posebnost ovog SPAR supermarketa su toploteka, odnosno raznovrsna ponuda gotovih jela te mesnica s bogatim izborom svježeg mesa najviše provjerene kvalitete.

Suradnja s lokalnim dobavljačima SPAR-ov je imperativ te se i ovoga puta nastavlja ova lijepa tradicija uske i dobre suradnje s lokalnim proizvođačima. Tako su priliku za prezentaciju svojih proizvoda i posebno mjesto na policama SPAR supermarketa dobili lokalni proizvođači Kudelić sa suhomesnatim proizvodima, Euro-milk s mliječnim proizvodima za robna marke S-Buget i SPAR Vital te Iskra Zelina kemijska industrija sa širokom ponudom sredstava za čišćenje, uz koje proizvode i SPAR robne marke Splendid i S-Budget.

Povodom otvorenja svog najnovijeg supermarketa u Zagrebačkoj županiji, član uprave SPAR Hrvatska Danijel Vidiš uručio je i donaciju Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Sveti Ivan Zelina u obliku radnih vatrogasnih odijela u vrijednosti od 20.000 kuna, kako bi vrijednim vatrogascima ovoga kraja olakšao svakodnevni rad.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u gradu Sveti Ivan Zelina je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 8 do 14 sati.

 

 

 

Pročitano 2860 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija