Petak, 09 Travanj 2021 19:06

Potpisan ugovor o kupoprodaji zemljišta za izgradnju Tokić centra

Grad Sveti Ivan Zelina i tvrtka Tokić d.o.o. sklopili su ugovor o kupoprodaji zemljišta radi izgradnje novog Tokić centra.

Radi se o zemljištu koje se nalazi u Zagrebačkoj ulici, neposredno pored lokacije trgovačkog centra koji je u izgradnji.

Sklapanju ugovora prethodio je javni natječaj za prodaju nekretnine (katastarska čestica 3127/2, katastarska općina Zelina) na kojem je ponuda tvrtke Tokić izabrana kao najpovoljnija. Ugovor su potpisali gradonačelnik Hrvoje Košćec i član Uprave tvrtke Tokić d.o.o. Ivan Šantorić.


Gradonačelnik Hrvoje Košćec izjavio je da je ovo još jedan pokazatelj kako je grad Sveti Ivan Zelina sve više prepoznat kao veliki potencijal za investitore, te se sve više tvrtki odlučuje za ulaganja na području Grada. Grad je 2019. godine ušao među finaliste u izboru za najbolji grad za gospodarstvo u kategoriji srednje velikih gradova, a ova investicija je još jedan otvoreni poziv i za druge investitore/ulagače da dođu u grad Sveti Ivan Zelinu i ostvare svoje poslovne ideje.

„Povećanje prodajnog asortimana i povoljna investicijska klima u Sv. Ivanu Zelini potaknuli su nas na novo ulaganje kako bismo svojim kupcima ponudili još širi asortiman proizvoda i usluga. Cilj nam je iz temelja napraviti novi prodajno-logistički centar koji svojom infrastrukturom odgovara performansama i uslugama kakve tvrtka Tokić danas nudi u svojim poslovnicama. Iza nas su uspješno zaključene takve „Greenfield“ investicije kao ulog u razvoj naše mreže poslovnica, a samim time i u lokalnu zajednicu u Hrvatskoj, koja je u Tokiću uvijek važna. Inače, u Svetom Ivanu Zelini tvrtka Tokić posluje od 7. rujna 2017. godine u iznajmljenom prostoru.“ izjavio je Ivan Šantorić, član Uprave Tokića.

Pročitano 4067 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija