Srijeda, 30 Rujan 2020 11:44

Radionica stripa u Gradskoj knjižnici

U subotu 3. listopada s početkom u 10.00 sati u prostorima Gradske knjižnice Sveti Ivan Zelina održat će se radionica stripa u suradnji s Udrugom crtani romani šou.

Radionica je namijenjena djeci osnovnoškolskog uzrasta i besplatna je, a provodi se u sklopu projekta Crtaj, čitaj, rasti!.

Radionica je koncipirana kao uvod u profesionalne tehnike crtanja i slikanja stripa, a glavni joj je cilj poticanje mladih s afinitetom i talentom za crtanje za nastavak aktivnosti na području devete i ostalih umjetnosti. Širok spektar djelatnosti samo je plod izrazite jedinstvenosti stripa kao vizualno-pripovjedačke forme, njezine dinamike u suglasju s vremenom u kojem živimo.

S obzirom da u Hrvatskoj ne postoji formalno obrazovanje za rad u devetoj umjetnosti, ovim se radionicama želi podići razinu znanja i profesionalizma u tom polju.

Trajanje radionice je 90 minuta.

S obzirom na epidemiološke mjere koje su na snazi broj polaznika je ograničen, zato molimo da sudjelovanje obavezno prijavite na broj telefona 2061 064 ili putem e pošte: info@knjiznica- zelina.hr

 

CRTAJ CITAJ RASTI Y

Pročitano 1133 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija