Četvrtak, 02 Srpanj 2020 08:11

Priključite se volonterskoj akciji uređenja Otoka ljubavi

Jeste li znali da u Zrinšćini postoji Otok ljubavi? Ako niste, saznajte i 11. srpnja 2020. godine od 10,00 sati i priključite se volonterskoj akciji uređenja Otoka ljubavi.

Zrinšćina se nalazi na području grada Svetog Ivana Zeline, a može se pohvaliti predivnom lokacijom i ljubaznim domaćinima. Netaknuta priroda, cvrkut ptica, vožnja brodićem samo su neke od blagodati koje tu lokaciju čine posebnom, a vrijednom uređenja i viđenja.

Cilj građanske akcije uređenja Otoka ljubavi jest povećati uključenost građana u aktivnosti lokalne zajednice, a planiramo obnoviti klupice i mostić koji vodi prema Otoku ljubavi, posaditi cvijeće te postaviti bale s cvijećem. Kako bismo u tome uspjeli trebamo vašu pomoć.

Osim akcije uređenja, očekuje vas vožnja čamcem jezerom Zrinšćina kroz koju će vas prevesti velikodušni mještani. Molimo vas da sa sobom ponesete zdjelicu i žlicu jer vas u 14 sati očekuje gljivarski kotlić koji pripremaju članovi GU „Amanita“. Za sve sudionike akcije bit će svečana podjela nagrada i zahvalnica uz glazbeni program Mažoretkinja grada Svetog Ivana Zeline, a pripremamo vam i jedno iznenađenje.

Građanska akcija održava se u okviru projekta „Volontirajmo zajedno“ Lokalnog volonterskog centra Sveti Ivan Zelina u suradnji s GDCK Sveti Ivan Zelina, DND Sveti Ivan Zelina, Domom za odrasle osobe „Skupnjak“, GU „Amanitom“ i Udrugom „Srce“ . Partneri na projektu su Grad Sveti Ivan Zelina i Srednja škola Dragutina Stražimira Sveti Ivan Zelina. Događaj podržava i Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline.

Prijavi se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i volontiraj! 

Više informacija na br. telefona: 099 301 3930 - (Kristina)

 

 

plakat otok ljubavi

Pročitano 1058 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija