Srijeda, 03 Lipanj 2020 17:25

E- knjiga u Gradskoj knjižnici Sveti Ivan Zelina

Gradska knjižnica Sveti Ivan Zelina uvela je novu uslugu za svoje korisnike posudbu e-knjigu putem aplikacije ZaKi Book (prve hrvatske knjižnične aplikacije za posudbu e-knjige).

Ovo je još jedna mjera naše knjižnice za poticanje čitanja i promoviranja knjige, posebno za one korisnike koji više preferiraju ekran za čitanje, kao i za sve koji ne stignu do knjižnice, a željeli bi nešto pročitati.

Aplikacija je dostupna za instalaciju preko mrežnih trgovina Google Play (android uređaji), Windows Store (Windows 10) i App Store (iOS uređaji).

Aplikaciju pokrećete unosom broja članske iskaznice i PIN-a koji možete dobiti u knjižnici osobno ili putem mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dostupne naslove e- knjiga možete vidjeti u našem katalogu i posuditi naslov koji vam se sviđa. Za sada knjižnica ima pedesetak naslova e-knjiga i to za odrasle raznih žanrova tako da svatko može odabrati ono što ga zanima, a fond će se popunjavati tijekom godine.

Pročitano 1725 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija