Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Petak, 29 Travanj 2011 12:26

Natječaj „Volim Hrvatsku – Zeleni cvijet“

Turistička zajednica grada Sv. Ivana Zeline i ove godine organizira ocjenjivanje najbolje uređenih prostora pojedinačnih objekata i njihovog okoliša, središta naselja na području grada Svetog Ivana Zeline, te suvenira. Pozivaju se građani i mjesni odbori da se prijave na ovaj natječaj koji se provodi u okviru ekološko-edukativne akcije „Volim Hrvatsku – Zeleni cvijet“, koja je dio Programa rada Hrvatske turističke zajednice.
U nastavku se nalazi tekst Natječaja.


TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA SV. IVANA ZELINE

Sveti Ivan Zelina, Trg Ante Starčevića 13

S ciljem realiziranja projekta „Volim Hrvatsku“ Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline raspisuje slijedeći

 

 

N A T J E Č A J

za najbolje uređeni balkon, okućnicu,

poslovni prostor, obiteljsko gospodarstvo i središte naselja, te zelinski suvenir

I

U okviru ekološko-edukativne akcije „Volim Hrvatsku – Zeleni cvijet“, koja je dio Programa rada Hrvatske turističke zajednice, raspisuje se natječaj za ocjenu uređenosti prostora pojedinačnih objekata i njihovog okoliša, središta naselja na području grada Svetog Ivana Zeline, suvenira u slijedećim kategorijama:

 • najbolje uređeni balkon privatne kuće
 • najbolje uređena okućnica privatne kuće
 • najbolje uređeni poslovni prostor
 • najbolje uređeno turističko seosko obiteljsko gospodarstvo (objekti seoskog turizma, objekti na vinskoj cesti – podrumi, kušaonice vina i sl.)
 • najbolje uređeno središte mjesta (naselja)
 • najbolji i najoriginalniji zelinski suvenir
 • II

  Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani vlasnici objekata odnosno privatnih prostora te predstavnici mjesnog odbora naselja, u gore utvrđenim kategorijama, i to ispunjavanjem prijavnice (dostupna u Muzeju Sveti Ivan Zelina).

  Sve prijave razmotrit će Povjerenstvo od tri člana, koje će provesti ocjenjivanje. U svakoj kategoriji dodjeljuju se po tri nagrade, a svi sudionici dobit će priznanje kao zahvalu za sudjelovanje u akciji.

  III

  Natječaj je otvoren od dana objave do 31. 05. 2011. god., a ocjenjivanje će se provesti od početka  lipnja. O dolasku povjerenstva kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.

  IV

  Javno proglašenje nagrađenih za svaku kategoriju i dodjela nagrada održati će se u sklopu manifestacije Svetoivanjski dani, koja će se održati od 23. do 26. 06. 2011. god.

  V

  Prijave se šalju na adresu: Turistička zajednica grada Sv. Ivana Zeline, Trg Ante Starčevića 13, Sveti Ivan Zelina, ili predaju osobno na navedenoj adresi (ured Muzeja). Sve dodatne informacije mogu se dobiti u uredu Muzeja i na tel. 2061-544, radnim danom od 8 do 14 sati.

  Pročitano 3306 puta

  O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

  © 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

  Pristupačnost
  Kontrast
  Povećaj slova
  Smanji slova
  Disleksija