Srijeda, 04 Ožujak 2020 15:24

Potpisan je ugovor o izgradnji vrijedan preko 3,4 milijuna kuna

Kreće izgradnja parkirališta s komunalnom infrastrukturom u sklopu turističko-ugostiteljskog i sportsko-rekreacijskog područja Grada Sveti Ivan Zelina.

Gradonačelnik Hrvoje Košćec potpisao je s predstavnikom tvrtke GKT-GRADIN d.o.o iz Zagreba ugovor o izgradnji parkirališta s komunalnom infrastrukturom u sklopu turističko-ugostiteljskog i sportsko-rekreacijskog područja Grada Sveti Ivan Zelina čija vrijednost iznosi 3.427.264,59 kuna s PDV-om.
Osim ugovora za izgradnju, potpisan je ugovor za pružanje usluge stručnog nadzora nad izvođenjem radova i poslova koordinatora zaštite na radu tijekom građenja s tvrtkom PROMETNICE ZAGREB d.o.o. čija vrijednost iznosi 87.375,00 kuna s PDV-om.

Buduće parkiralište imati će spoj na odvojak Ulice Vladimira Nazora te preko iste na državnu cestu D3, odnosno osnovnu trasu Ulice Vladimira Nazora. Od kumunalne infrastrukture u dijelu zahvata izvest će se kanalizacija za odvodnju oborinskih voda te javna rasvjeta. Izgradnjom će biti osigurana 153 parkirna mjesta za osobne automobile i 3 parkirna mjesta za autobuse. Investicija će se u većem dijelu financirati iz proračuna Grada.

Početak radova, koji će trajati 5 mjeseci predviđen je početkom travnja 2020. godine.

Ovo je još jedan korak prema uređenju turističko-ugostiteljskog i sportsko-rekreacijskog područja Grada Sveti Ivan Zelina. Prošle godine završeni su radovi na izgradnji prilazne ceste s komunalnom infrastrukturom odnosno cesta koja vodi do budućeg Aquaparka Zelina i drugih sadržaja samog kompleksa.

Pročitano 1261 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija