Četvrtak, 28 Studeni 2019 12:29

Pobjednici natjecanja u izradi kreativnih stvari od otpada na prijemu kod Gradonačelnika

Gradonačelnik Hrvoje Košćec u svojem uredu ugostio je učenike naših osnovnih škola čiji su radovi u izradi kreativnih stvari od otpada proglašeni najboljima.

U zelinskim osnovnim školama održano je natjecanje u izradi kreativnih stvari od otpada u kojem su sudjelovali učenici drugih, trećih i četvrtih razreda, a u sklopu projekta "ZELINA-ZELENI GRAD".

Učenici, nastavnici, ravnatelji kao i roditelji pokazali su veliku angažiranost i kreativnost u izradi predmeta tako da su članovi žirija imali težak zadatak u odabiru dva najbolja rada iz svake osnovne škole.

Za najbolje radove odabrani su: "Snjegović" rad Davida Crnića iz 2.n razreda Osnovne škole Ksavera Šandora Đalskog, "Sova" koju je izradio Juraj Noa Jeren iz 3.b razreda također iz Osnovne škole Ksavera Šandora Đalskog dok su iz Osnovne škole Dragutina Domjanića odabrani: "Nebula" rad Une Bišćević iz 4.d razreda i "Akvarij" kojeg je izradio Dean Dropučić iz istog razreda.

Gradonačelnik Hrvoje Košćec uručio im je nagrade te pohvalio njihovu maštovitost i kreativnost.

Kako su i svi ostali sudionici zaslužili pohvale za svoj rad, Grad Sveti Ivan Zelina pripremio je Zahvalnice koje će im biti uručene u njihovim školama.

Natjecanje je održano kao jedna od izobrazno-informativnih aktivnosti projekta čija je svrha potaknuti djecu dobrim navikama odvajanja otpada te razvijati znanje o recikliranju i ponovnoj upotrebi otpada.

Pročitano 1363 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija