Četvrtak, 26 Rujan 2019 20:33

CRO Race: međunarodna biciklistička utrka kroz Sveti Ivan Zelinu

Grad Sveti Ivan Zelina i ove će godine biti dio rute vrhunskim svjetskim biciklistima u sklopu utrke CRO Race.

U razdoblju od 1. do 6. listopada održati će se peta po redu međunarodna biciklistička utrka CRO Race koja se proteklih godina održavala pod imenom Tour of Croatia.

Šesta i posljednja etapa utrke na rasporedu je u nedjelju, 06. listopada kada će biciklisti prolaziti kroz Sveti Ivan Zelinu. Start spomenute etape biti će u Svetoj Nedjelji u 11,05 sati, a cilj na Trgu svetog Marka u Zagrebu oko 14,40 sati.

Prolazak kroz Sveti Ivan Zelinu predviđen je za oko 13,40 sati.

Glavni cilj utrke je promocija Hrvatske kao turističke destinacije, stoga utrka prolazi kroz nekoliko najljepših hrvatskih gradova i četrnaest nacionalnih parkova, a da je grad Sveti Ivan Zelina prepoznat kao jedan od tih gradova govori činjenica da je svih pet godina održavanja, dio ove svjetski poznate utrke.

Utrku će prenosti 180 televizijskih kuća diljem svijeta, zato vas pozivamo da na ulicama našeg grada zajedno dočekamo i pozdravimo bicikliste te da na taj način svijetu pošaljemo najljepšu sliku iz Svetog Ivana Zeline.

Organizator utrke je Top Sport Events koja se već proteklih godina dokazala kao uspješni organizator proteklih četiriju izdanja utrke Tour of Croatia.

Više informacija možete saznati na www.crorace.com

Pročitano 1957 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija