Ponedjeljak, 16 Rujan 2019 14:28

Grad Sveti Ivan Zelina uveo javni besplatni Internet

Građani Svetog Ivana Zeline, turisti i posjetitelji od sada se mogu služiti besplatnim bežičnim internetom na nekoliko frekventnih lokacija na području grada.

Pristupne točke postavljene su na najfrekventnijim mjestima na području grada što podrazumijeva sam centar grada, područje sportske dvorane koji uključuje Vatrogasni centar i vanjsko igralište iznad osnovne škole te prostor Športsko rekreacijskog centra Sveti Ivan Zelina.

Grad Sveti Ivan Zelina ovim projektom postaje dio velike europske obitelji od preko 2800 općina i gradova koji su osigurali besplatni Internet u središtima javnog života.

Inicijativom WiFi4EU u općinama i gradovima diljem Europe promiče se besplatan WiFi pristup za građane u javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, javne zgrade, knjižnice, zdravstveni centri i muzeji.

Za tu namjenu Grad Sveti Ivan Zelina je u sklopu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjenih inicijativi „WIFI4EU“ kojeg je raspisala Europska komisija, osigurao bespovratna sredstva u iznosu od 15.000,00 eura.

 

 

 

LOGO CE_horizontal_CR_quadri_HR.jpg

Pročitano 3368 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija