Ponedjeljak, 27 Svibanj 2019 13:09

Potpisan ugovor o sufinanciranju obnove poda u sportskoj dvorani

Gradonačelnik Hrvoje Košćec s predstavnicima Središnjeg državnog ureda za šport potpisao je  ugovor o sufinanciranju izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja športskih građevina u 2019. godini.

Ugovorom su osigurana sredstva u iznosu od 440.000,00 kuna, a namijenjena su za projekt "Obnova sportskog poda u sportskoj dvorani u Svetom Ivanu Zelini" čija je ukupna vrijednost 1.107.802,50 kuna,a koji obuhvaća radove na zamjeni istrošenog sportskog poda s novim sportsko elastičnim parketnim sustavom sa završnim slojem masivnog bukovog parketa.

Cilj projekta je razvijanje sportske infrastrukture, ali i povećanje razine sigurnosti korisnika sportske dvorane.

Ovaj projekt još je jedno od većih ulaganja Grada namijenjen za uređenje i modernizaciju sportske dvorane. 2017. godine u sportsku dvoranu uveden je novi sistem rasvjete koji omogućuje bolju osvijetljenost i podešavanje jačine osvijetljenosti dvorane čime se ostvaruje ukupna ušteda potrošnje električne energije i od 65%, a to je ujedno bila i prva zamjena rasvjete u dvorani od njezine izgradnje 1987. godine.

Ukupna vrijednost tog projekta iznosila je 317.681,25 kuna, a proveden je uz financijski doprinos Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

logo privremeni

 

Pročitano 706 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija