Petak, 12 Travanj 2019 14:51

Energetska obnova zgrade Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina

Gradonačelnik Hrvoje Košćec potpisao je s predstavnicima zajednice izvođača radova ugovor o izvođenju radova na energetskoj obnovi zgrade Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina.

Zajednicu ponuditelja čine tvrtka SAKMARDI d.o.o. i Darko Antolković vlasnik obrta „GRAĐEVINARSTVO“ koji su otvorenim postupkom javne nabave izabrani kao najpovoljniji ponuđači. Radovi će obuhvatiti građevinske radove na rekonstrukciji vanjskih zidova i krova ugradnjom toplinske izolacije te zamjenu stolarije. Također su predviđeni i strojarski radovi koji obuhvaćaju rekonstrukciju sustava grijanja. Ugovorena cijena radova iznosi 1.376.450,11 kuna zajedno s PDV-om.

Zadovoljan sam što nastavljamo s ulaganjem u Pučko otvoreno učilište i to ovoga puta u energetsku učinkovitost. Energetskom obnovom zgrade ostvariti će se ušteda energije za grijanje od68% i osigurati će se kvalitetniji radni uvjeti te potpuno nov ugođaj za sve korisnike i posjetitelje kulturnih i edukacijskih programa Učilišta. Sredstva za sufinanciranje ovog projekta osigurana putem Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 738.017,36 kuna.“, izjavio je gradonačelnik Hrvoje Košćec prilikom potpisivanja ugovora te dodao da je ovo nastavak pozitivnih trendova energetske obnove zgrada javne namjene jer uz zgradu Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina kreće i obnova zgrade gradske uprave za koju je ugovor o izvođenju radova potpisan, a sredstva za sufinanciranje također su osigurana putem Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitano 1160 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija