Četvrtak, 14 Veljača 2019 11:26

Dan zaljubljenih u Pučkom otvorenim učilištu

Pučko otvoreno učilište Sveti Ivan Zelina poziva sve ljubitelje kazališta da Dan zaljubljenih provedu uz kazališnu predstavu „Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto“.

Predstava će biti održana u danas, 14. veljače 2019. godine s početkom u 19,00 sati, u Dvorani Kraluš Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina.

Kroz priču nas vodi dvanaestoro jednako zanimljivih i napornih osobnosti, odnosno dvanaestoro “najopasnijih tipova supružnika na tržištu“ ; Maza, Cjepidlaka, Kućanica, Škrtac, Trudnica, Šlampavac, Rasipnica, Konzervativac, Rospija, Pedesetitis, Urlatorica i Hipohondar.

Svi oni na zaista humorističan način opisuju nesporazume i probleme u muško-ženskim odnosima. One stvarne probleme i one koje sami proizvedemo.

Ono što daje dodatnu dozu uvjerljivosti i sličnosti sa zbiljom je piščevo poznavanje i duboko razumijevanje ženske ćudi. Vrlo vješto opisuje nagle promjene raspoloženja, njihovu povrijeđenost, želju za pažnjom, kontrolom i djetinjastu naivnost.

Kako se ne bi samo ženski dio publike osjetio prozvanim, pisac se potrudio ocrniti i muževe. I moramo priznati, dobro nas je nasmijao.

Ne moramo naglašavati kolike su razlike između muškaraca i žena. Ni jedne ni druge nije lako razumjeti. I biti će tako dokle god ne budemo u mogućnosti čitati tuđe misli….a do tada….primite svoju suprugu/supruga za ruku i dođite zajedno na ovu predstavu koja će vas od srca nasmijati, a možda i zbližiti.

Pročitano 775 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija